70-vuotisjuhlien kuvia löytyy täältä https://drive.google.com/open?id=1HdGV20RcRVv7MHRYh6T2srafhxUxkJf8 Kuvaaja: Henrik Stier

Seuramme 70-vuotisjuhlia vietettiin Ilveslinnassa viime perjantai-iltana. Juhlaohjelman vastuuhenkilöinä toimivat Maaret, Mia, Nina ja Suvi  jotka loihtivat esiin loistavan ohjelmakokonaisuuden. Ohjelma piti sisällään polveilevasti erilaisten tapahtumien esittelyjä vuosien varrelta musiikkiesitysten ja puheiden säestäminä sekä humoristisen paketin ála Mikko Vaismaa.

Ohjelman toteutuksessa erityisesti seuramme lapset ja juniorit tulivat positiivisesti esille omien monipuolisten esitysten kautta.

Ohjelmaan sisältyi myös mahdollisuus tutustua laajaan ja monipuoliseen kuvalliseen aineistoon kerättyjen lehtileikkeiden, Rasti- Ruletin vuosikertojen esittelyn, valokuvien ym. avulla.

Juhlassa jaettiin myös runsaasti palkintoja ja ansiomerkkejä seuramme jäsenille ja yhteistyökumppaneille tunnustuksen osoituksena seuran eteen tehdystä aktiivisesta toiminnasta ja kilpailumenestyksestä.

Omalta ja seuran puolesta esitän lämpimät kiitokset kaikille Teille jotka olitte edesauttamassa tämän hienon juhlan toteutumista. Ja kiitokset myös Teille kaikille jotka olitte juhlapaikalla.

Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia haasteita ja menestystä!

Matti

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal