Sieltä se talvi tulla puksuttelee ja samalla tuo tullessaan korttelicupin. Ensimmäinen osakilpailu kirmataan suurena juhlapäivänä lauantaina 7.12. Onko päivä juhlapäivä muille kuin ratamestarille jää nähtäväksi.  wink

Korttelikausi avataan Jämsän kaupungin kauniissa Jämsänkosken taajamassa. Kisakeskuksena tulee olemaan hiljattain suljetun M-Marketin takapiha. Lykätkää kulkupelinne parkkiin M-marketin pihaan tai vaihtoehtoisesti lähellä olevan Jämsänkosken yhtenäiskoulun alakentälle. Jos suoritat lihastenlämmitystä ennen starttia muutoin kuin auton penkinlämmitintä käyttäen teethän sen ratamestarin pyynnöstä Koskentien pohjoispuolella.

Kartta on sprinttikartta ja mittakaava joko 1:4000 tai 1:5000. Kunkkusarjalla on matkan varrella kartankääntö. Radat on viimeisimmän viilauksen jäljiltä linnuntietä mitattuna kunkkusarja sen 3.7km ja avoin sarja 1.3km pitkä, kuljettua matkaa tulee olemaan kunkussa 5 kilometrin sekä avoimessa sarjassa vajaan kahden kilometrin verran.

Iloisen mielen lisäksi ottakaa mukaan emit, muutamilla rasteilla on pienen rastilipun lisäksi leimausyksikkö. Yhteislähtö tapahtuu klo 10, muistakaa käydä lukemassa tulospalvelukoneelle ihtenne ja emittinne ennen lähtöä ja muistakaa nollata emit. Järjestäjällä on muutamia varaemittejä mahdollisia hajamielisiä varten. Korttelikirmailut on ilmaista hubia seuran jäsenille, muut kirmailijat ovat äärimmäisen tervetulleita kahden euron hinnalla.

Tervetuloa nauttimaan suunnistuksesta suurena Juhlapäivänä!

T: Mersu

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal