Korttelicupin karavaani siirtyy seuraavaksi Jämsänkoskelle Myllymäkeen.  

Jämsänjokilaakso alkaa kumpuilevana maalaismaisemana, joka Jämsänkoskelle tultaessa hieman muuttuu: itäreunalla on muutama vähän korkeampi töppyrä kuten Linnasenvuori ja Orivuori. Länsipuolella on sitten penkka, jota myös Myllymäeksi kutsutaan. Ja tuohon penkkaan tullaan tämän kertaisessa korttelicupissa tutustumaan. 

Tarjolla hieno matka suomalaiseen kulttuurimaisemaan niin kilpa- kuin avoimessa sarjassakin. Ja molemmissa on aivan kertakaikkisen upea finaali - kyllä nyt suunnistajien kelpaa. 

Kartta on mielenkiintoinen viritys, jossa kaiken oleellisen pitäisi kuitenkin olla kohdillaan. Kaikenlaista päivitystä on tehty, jotta kartta ja todellisuus kohtaisivat. Karttojen määrä kilpasarjassa on varmuudella kaksi, mutta jos kuviot loksahtavat kohdilleen, karttoja voi olla jopa kolme. Tämä selviää sitten lauantaina. Avoimessa sarjassa pärjätään yhdellä kartalla. 

Matka kilpasarjassa jää harmillisesti 4,83 km:iin - avoimessa matkaa kertyy 2,1 km. Haaveilin yli 5 km radasta, jotta oltaisiin saatui kortteli isolla K:lla, mutta kun ei onnistunut. No, kyllä tuossakin riittää haastetta.

Liikkeelle lähdetään väliaikalähdöllä, mutta tällä kertaa lähtöjärjestystä ei vedetäkään hatusta. Hitaimmin kiiruhtavat saavat kunnia aloittaa ja nopeimmat lähtevät sitten viimeiseksi. Aarni, Antti ja Ilian ovat viimeisiä starttaajia, jos viivalle saapuvat. 

Ajanotto emiteillä eli joillakin rasteilla on tuttuun tyyliin leimasimet - joillakin vain liput. 

Koontuminen Jämsänkosken uimahallin parkkipaikalle, josta sitten siirtyminen muutaman koukeron kautta lähtöpaikalle. Siirtyminen lähtöön alkaa n. 10.20.

Ensimmäinen startti on klo 10.30 - verkat ennen lähtöön siirtymistä uimahallilta pohjoiseen ja sitten lähtöalueella myös pohjoiseen.

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal