Junnuvuosi 2020 on alkanut ! Mukaan mahtuu myös uusia suunnistuksesta ja liikkumisesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria.

Harjoituksissa on oma ryhmä alle 10-vuotiaille ja yli 10-vuotiaille. Nuorempien kohdalla olisi hyvä, jos oma huoltaja olisi mukana. Tule rohkeasti ensin tutustumiskerralle kokeilemaan toimintaamme !

 

JUNNUJEN TALVIKAUSI ALKANUT - MUKAAN VOI TULLA UUDETKIN VIEL√Ą !Kuvan mahdollinen sis√§lt√∂: 1 henkil√∂

Junnujen omat harkat ovat talvikauden ajan keskiviikkoisin klo 17.30 Vitikkalan koulun liikuntasalissa. Ohjelmassa on monipuolista liikkumista suunnistushöysteillä. Yli 10-vuotiaiden ryhmä aloittelee ulkoverryttelyllä jo klo 17.00. 

Lisäksi talven aikana lapset voivat osallistua seuran korttelicuppiin, joka on suunnistuksellinen harjoitus Jämsän taajama-alueilla (lisätietoa seuran etusivulla). Korttelicup sopii hyvin lapsillekin. Myös seuran muut yleisharjoitukset ovat avoimia, jumppa perjantaisin, sähly lauantaisin ja kehonhuolto sunnuntaisin. Näistä koko perheelle yhteistä liikunnallista tekemistä! Eli jos tähän on innostusta, kannattaa maksaa jäsenmaksu perhejäsenmaksuna, niin koko perhe voi hyödyntää näitä ohjattuja liikkumisia! 

Maaliskuun lopulla on tulossa myös junnujen ja koko perheen suunnistuksellinen toimintapäivä starttina uuteen kauteen. Tästä lisätietoa myöhemmin. 

Ninalta voi kysellä lisätietoja, ninamakis@outlook.com tai 040 7552555/Nina Mäki

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal