Hei!
 
Seura-asujen tilaus käytäntö muuttuu hieman tänä keväänä, tarkoitus on siirtyä käyttämään Nonamen Clubshop palvelua.
Näin ollen seuran työntekijöiden työmäärä vähenee ja voidaan ohjata yhä paremmin seuran kehittämiseen. Samoin malli yksinkertaistaa entisestään laskutusta ja tilausten keräämistä.
 
Vaatteiden sovituksia on tarjolla seuratoimintapäivässä LA 8.2. sekä junioriharjoitusten yhteydessä Ke 5.2. klo 17.30 -18.30
Autan tarvittaessa tilauksen tekemisessä molemmissa tapahtumissa.
 

 

Tilauksia voi alkaa jo tekemään. Verkkokaupassa on tällä hetkellä saatavana olevat tuotteet ja koot.
TILAUKSET ON TEHTÄVÄ SU 16.2. mennessä.

 
Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt.  Muuten jo aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimii.  
2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran salasanan. Salasanan olen laittanut sähköpostilla tulemaan jo aiemmin. Mikäli et ole sitä saanut, laita viestiä allekirjoittaneelle.
3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
4. Siinä ylhäällä vasemmalla puolella, kun klikkaa ”kaikki tuotteet/tuotteet” niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Klikkaa siitä niin pääset seuran clubshoppiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.
5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.
6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Uudessa Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
7. Seuran tuotteet ovat huhtikuun puoliväliin valmiina ja seuralle toimitettuna.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa asuvastaava Riika-Maaria Seppälä riikamaaria.seppala(at)gmail.com tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com.

Seuraterveisin,

Riika Seppälä

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal