Korttelicupin 7. osakilpailu käydään pienellä Särkijärven alueella la 8.2. klo 10.00
Kilpailukeskus Särkijärven kuntotalolla

Ratamestari tarjoilee väliaikalähdöllä sähäkän rykäisyn ennen JRV:n seuratoimintapäivää. Matkana kunkkusarjassa on linnuntietä 4,4 km ja avoimessa sarjassa 1,5 km lenkit. Päivän teemana on hoksaaminen, jossa nopeimmat kiiturit etsitään parhailla reitinvalinnoilla. Jonkin verran lumimäärän paksuu vaikuttaa reitinvalintoihin ja väärästä valinnasta kello ei tykkää. 

Lähtö tapahtuu tutulla hatusta nostetulla väliaikalähdöllä, jotta saadaan enempi jännitystä kisaan. Kartassa on pari kiellettyä aluetta ja tietä. Näitä on kunnioitettava kuten tuttu oliivinvihreä tonttialue. Näille meno on ehdottamasti kielletty. Jos näette kilpakumppanin väärällä alueella, ilmoitus ratamestarille jolla on konstit rankaista väärintekijöitä. 

Rata luikertelee pienellä alueella, joten varovaisuutta edellytetään kaikilta jottei tule yhteentörmäyksiä. Kartassa on rastiympyrän vieressä numerojärjestys, jota kannattaa seurata, ei edellä menevän selkää. Väärässä numerojärjestyksessä olevat kilpailijat hylätään. 

Rasteilla on emit-leimasimet, joten tarkistus on kaikilta rasteilta. Nyt ei pelkät hipaisut tai katseet rastia leimaa. Omat karttamuovit mukaan. Kartan koko on A4. 

Korttelicupin jälkeen alkaa JRV:n seuratoimintapäivä klo 12.00 Särkijärven kuntotalolla. Paikalla on Pekka Sport myymässä ja esittelemässä mm. Nvii suunnistuskenkiä ja STR8-kompasseja. Kengistä saa seura-alennuksen. Lisäksi seuratoimintapäivässä käydään seuran tulevaa kesää ja kilpailuja läpi. Samalla voit sovittaa seuravaatteita ja tehdä niistä tilaukset. Seuratoimintapäivässä on kahvitarjoilu. 

Tervetuloa 
Joonas&perh. Nurminen

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal