Ensi lauantaina 15.02 korttelicup alkaa Jämsän kirkon mäeltä 

Korttelicupin 8. osakilpailu käydään ennakkotiedoista poiketen Vitikkala-Ahopellon alueella la 15.2. klo 10.00 tai ainakin lähellä sitä.

Kilpailukeskus on tällä kertaa Jämsän kirkon mäellä. Paikan valinnalla ei ole tarkoitettu ottaa kantaa ratamestarin tai kenenkään muunkaan uskonasioihin, vaan tällä kertaa tarvitaan lujaa uskoa vain omaan suunnistustaitoon ja juoksuvoimaan.

Tälläkin kertaa jatketaan samalla konseptilla kuin viikko sitten, eli väliaikalähdöllä, ratamestarin parhaammaksi katsomassa järjestyksessä. Matkaan lähdetään kuntorastitapaan leimaamalla ensimmäiseksi oma Emit kortti lähtöleimasimessa. Jokaisella rastilla on Emit-leimasin, joten joka rastilla pitää leimata, nyt ei riitä pelkkä vierestä juoksu tai lipun hipaisu.

Matkana kunkkusarjassa on linnuntietä 4,9 km ja avoimessa sarjassa 2,2 km. Ratamestari ei ole osannut/viitsinyt rakentaa hajontoja, mutta omavalintaisia reitinvalintavaihtoehtoja ja korttelien kiertoja on kyllä luvassa.  

Lumitilanne tai sen puute ei juurikaan haittaa etenemistä, mutta jalkinevalintaa ei kannata sen enempää miettiä, sillä nastakenkä on ainoa oikea jalkine tuolla radalla, vaikka värikäs lenkkikenkä voisikin näyttää jalassa paremmalta.

Vielä pitää muistuttaa, että oliivinvihreä tonttialue on edelleen kiellettyä aluetta meille suunnistajille. Jos näette kilpakumppanin väärällä alueella, ilmoitus ratamestarille. Tuomarineuvosto harkitsee sitten sopivan rangaistuksen. 

Kartassa on rastiympyrän vieressä numerojärjestys, jota kannattaa seurata. Väärässä numerojärjestyksessä rastit kiertäneet kilpailijat hylätään. 

Omat karttamuovit mukaan. Kartan koko on A4. 

Tässä Leon ottamaaa videopätkää viime viikolta. Kostea keli ei ilmakuvauksia suosinut, mutta kyllä tuosta jotakin irtoaa - ainakin loppukirejä. Ääntä ei valitettavasti ole -. [Eihän tämäkään mennyt putkeen, mutta josko nyt t: Jorma]

Tervetuloa PeKu

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal