PÄIVITETTY 13.3. klo 10.53.

Kevät on taas tullut siihen pisteeseen, että lauantaina kisataan korttelicupin valtiaasta. Uusiiko Mersu mestaruuden vai riittääkö Aapon etumatka pitämään Merjan sekä Kimmon takanaan. Kihelmöivän kokonaistilanteen ennen finaalia voit käydä kurkkaamassa täältä.

Itse finaali juostaan Jokvarren ja Ekosen alueen sprinttikartalla lauantaina 14.3. Kilpailukeskuksena toimii Jämsän lukio.

Kisa käydään hatusta vedetyllä väliaikalähdöllä. Ensimmäinen lähtijä starttaa klo 10.00 ja seuraavat noin 15 sekunnin välein. Ajanotto ja leimaus tapahtuu emitillä. Myös tällä kertaa jokaiselta rastilta löytyy emitkapula, joten nyt ei hyväksyttyyn suoritukseen riitä etäleimaus. Kunkkuradan pituus on 3,6 km ja rasteja 18 kpl. Avoimen radan pituus 1,9 km ja rasteja 11 kpl. Avoimen radan menijät voivat lähteä omaan tahtiinsa klo 10 alkaen.

 Sunnuntaina juostun koejuoksun perusteella rata on juostavissa yhtä 100m pätkää lukuunottamatta ilman nastoja. Perjantai aamuna tullut kevyt lumipeite sekä pieni pakkanen aiheuttavat sen, että kannattaa kuitenkin harkita nastakengän käyttöä.Lisäksi yksi rasti osoittautui olevan ihan päin "pyllyä" - mutta emme anna tämän häiritä tämän kertaista finaalia ;)

Tervetuloa

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal