Huom!Treenikiintorastit kerätään pois metsästä 19.4.!

 

Tänä keväänä on Jämsän seudullakin erittäin hyvä mahdollisuus päästä metsään suunnistamaan kartan kanssa hyvin varhaisessa vaiheessa kevättä.

Teimme toppatakkiporukalla Himokseen treeenikiintorastiston, joissa voi omaan tahtiin käydä suunnistamassa. Rasteilla on pienet rastiliput.

Tämän päivän tilanne maastossa on se, että valtaosa alueesta on täysin lumetonta ja osassa on lunta kymmenkunta senttiä. Pakkasyön jäljiltä se oli kovaa ja kesti juoksijaa. Eteneminen oli siten helpompaa kuin loppusyksyn märässä metsässä.

Tarkoitus on, että rasteista voi itse muodostaa haluamiaan harjoituksia. Alkuvaiheessa kannattaa rataan ottaa mukaan pidempiä ja selvempiä välejä, jotta ylipäätään metsässä kartan kanssa juoksu alkaa luontumaan. Sen jälkeen voi tehdä lisää treenejä, joissa rastiottamisella on isompi painotus.

Kartan voi tulostaa tästä. Seuralla on myös paljon yöimääräiseksi jääneitä kirjapainossa painettuja karttoja, joita kannattaa käyttää. Niitä on mittakaavoissa 1:7 500 tai 1:10 000. Painettuja karttoja saa käyttöönsä seuraavasti: tule seuran varastolle Asessorintielle hakemaan kartta ja siirrä sille kotona mallikartasta rastipisteet. Päivystys varastolla 16.3. tai 17.3. kello 18:00-18.30. 

Harjoitusmahdollisuus on maksuton JRV:n jäsenille, muita pyydetään ottamaan yhteyttä Panu Kärkkäiseen  0400350917.

Ja sitten metsään!

 

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal