JS-rastit jatkuu omatoimirasteina edelleen. Viikko 17 rastit on Jämsänkoskella Orivuoressa. Kartat voi ladata ja tulostaa itselleen kuntorastisivulta http://jrv.fi/drupal/kuntorastit. Radat on valmiina sunnuntain aikana. Maanantaina 20.4. klo 12.00 jälkeen kaikkirastit -karttoja voi hakea myös Sportia Jämsästä. Maasto on selvästi vähälumisempi kuin menneellä viikolla on ollut Vangonmäessä. Tosin täälläkin saattaa edelleen jalat kastua, joten ihan nappaskengissä ei kannata lähteä. Ratoja on 2H, 3H, 3N, 5V ja 7V. Helpommat pitäisi soveltua hyvin pienemmille suunnistajille ja aloittelijoille ja vaikeemmissa löytyy varmasti haasteitakin. Jos ei muusta, niin Orivuoren korkeuseron pitäisi ruveta ainakin tähän aikaan kaudesta jollain lailla jaloissa tuntumaan.

Autot voi pysäköidä Ruutintien alussa vasemmalla puolella olevalle kentälle, jossa on myös hiihtoladun pysäköintipaikka. Löytyy mapsista osoitteella Ruutintie, Jämsä. Tästä sitten kömmitään siltaa pitkin radan yli lähtöpaikalle ja maalista pystyy rullailemaan kivasti alamäkeen takaisin autolle.

Rasteilla on rastiliput ja punaiset kuitunauhat, jossa on rastikoodi tussilla kirjattuna. Rastit on maastossa sunnuntaihin 26.4. klo 15 asti.

HUOM: muistakaa korona-ajan käyttäytymissäännöt. Kunnioitetaan etäisyyksiä. Ei pärskitä eikä syljeskellä. Ja vain oireettomana / terveenä maastoon.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal