Seuraavaksi omatoimiset Jämsän Seutu - rastit siirtyvät ysitien varteen Virstavuoreen. Lähtö- ja maalipaikka sijoittuu tänne. Parkkipaikkana toimii vanhan tien pohja ja kääntyminen tälle Partalanmäen ohituskaistan kohdalta. Varovaisuutta ja muut liikkujat huomioiden.

Ratavaihtoehtoina tällä kertaa 2H (1,5km), 3H (2,4km), 3V (3,0km) ja 5V (4,5km). Rasteilla rastilippu ja koodinumero oransissa kuitunauhassa. Rastit maastossa su 3.5. klo 15 alkaen. Pois ne haetaan äitienpäivänä 10.5. klo 15. Tämän jälkeen oranssi kuitunauha jää rasteille. Kartan koko A4 ja mittakaavassa 1:7500. Kilpailullisin tavoittein etenevät voivat 5V radalle valita myös 1:10 000 kartan. Kartat voit ladata ja tulostaa täältä. Valmiiksi tulostettuja "kaikki rastit" karttoja on rajoitettu määrä saatavilla Sportia Heinoselta aukioloaikojen puitteissa.

Kuten kuntosuunnistusvaliokunnan vetäjä Panu Kärkkäinen aiemmin totesi, niin kuntorastit ovat muuttuneet maksullisiksi. Helpoiten maksaminen onnistuu ostamalla rastipassi. Tämä kattaa koko kuntorastikauden. Kertamaksuja käyttävät maksavat osallistumisensa ensimmäisillä normaalisti toimivilla JS-rasteilla tai suoraan seuran tilille. 

Tervemenoa luontoon liikkumaan!

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal