Viikon 22 Jämsän Seutu -rastit suunnistetaan Jämsän ja Jämsänkosken rajamaastossa Miekkainpetäjällä.Nämä ovatkin kevään viimeiset omatoimirastit, seuraavalla viikolla siirrytään torstai - rytmiin.

Miekkainpetäjän maastossa on runsaasti polkuja, joita voikin monin paikoin halutessaan hyödyntää. Maastossa on suoritettu jonkin verran metsänhoitotoimenpiteitä, jonka vuoksi maastossa on vanhoja ja uusia motouria, joita ei ole karttoihin piirretty. Maastosta erottuu ja näkyy hyvin selkeitä kohteita, mäet, isot kulku-urat, sähkölinjat jne. Keskity oleellisiin kohteisiin, nosta leuka ylös ja katse riittävän kauas. Näin löydät parhaat ja nopeimmat väylät kohti rastia.
Valitsemasi radan kartan voit tulostaa Kuntorastit-otsikon alta. Kaikki rastit karttoja on myös saatavilla maanantaina Sportia Heinoselta, näihin voit itse piirtää valitsemasi radan.

Ratavaihtoehtoina on 1H, 3H, 4N, 3V, 5V sekä 7V. Rasteilla on rastiliput sekä siniset kuitunauhat. Kuitunauhoissa on kirjoitettuna rastin koodi. Rastit ovat jo maastossa ja ne kerätään pois sunnuntaina 31.5. klo 15.00 jälkeen. Kuitunauhat jäävät rasteille, joten suunnistus on mahdollista myös tämän jälkeenkin.
Karttojen mittakaava on kaikilla radoilla 1:10 000.

Paikalle pääsee myös erinomaisesti polkupyörällä sekä Jämsän että Jämsänkosken suunnasta, joten kannattaa käyttää tätä mahdollisuutta.

Kuntorastit ovat muuttuneet maksullisiksi. Helpoiten maksaminen onnistuu ostamalla rastipassi, jonka ostamiseen löytyy linkki Kuntorastit-sivun hinnastosta. Rastipassi kattaa koko kuntorastikauden osallistumiset. Kertamaksuja käyttävät hoitavat omatoimisuunnistusten maksut yhdellä kerralla osallistuessaan ensimmäisille normaalisti toimiville JS-rasteille tai vastaavasti silloin könttänä suoraan seuran tilille.

Aurinkoisia suunnistushetkiä!

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal