02.07.2020 17:00

Heinäkuun ensimäiset JS-rastit suunistetaan Ylä-Partalassa Nytkymentien lähimaastoissa torstaina 2.7. Tarjolla on laadukkaita ja vaativia suunnistehtäviä. Voi valita joko helpon 2H- tai 3H-radan, keskivaikean 4N-radan tai sitten vaativan 3V-, 5V- 7V-radan. 7V-radan mittakaava on 1:10000, muiden ratojen 1: 7500. Eräs rastipiste sijaitsee legendaarisella Tanssikalliolla, jossa aikoinaan Partalan kyläläiset ovat järjestäneet erilaisia rientoja ja aktiviteetteja.

Tapahtumakeidas rakentuu suunnistushenkisen Kivelän perheen talon lähisyyteen. Pidetään omalta osaltamme ympäristö siistinä, jotta jätämme hyvän suunnistajista ja voimme jatkossakin käyttää paikkaa suunnistuksen tukikohtana. Opastus suunnistuspaikalle alkaa Jämsä-Halli-tieltä Partalan risteyksestä. Metsään pääsee kello 17.00-19.00 ja paluu viimeistään klo 20.30.

Kuntorasti-isäntänä toimii tällä kertaa SiriusPro Oy. Jämsäläinen luotettava ja laadukas rakennusteollisuuden ja -alan konserni, pitkäaikainen paikallisen suunistuksen yhteistyökumppanimme. Kiitos heille myös tästä yhteistyöstä!

Suunnistajan kauppa myyntiautoineen kaartaa myös paikalle. Suunnistuksen erikoisvarusteita on siten taas hankittavissa.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal