03.08.2020 18:00

Himos Trail -yhteislenkit palaavat piiitkältä tauolta! Luvassa on kaksi yhteislenkkiä ennen Himos Trail -päätapahtumaa 21.-22.8.2020! Yhteislenkkipäivät ovat ma 3.8 klo 18 ja ma 10.8 klo 18! Yhteislenkit ovat maksuttomia!

Kes√§n ensimm√§inen Himos Trail -yhteislenkki suuntautuu Himoksen upeimmalle eli Paljakan alueelle! Tarjolla on 3,2km, 6,3km ja 10,2km lenkkivaihtoehdot k√§vellen, h√∂lk√§ten tai juosten Himos Trail-polkuoppaiden johdolla. Jokainen lenkkireitti sis√§lt√§√§ v√§hint√§√§n kaksi vauhtiryhm√§√§ ‚Äď tarvittaessa useampia.

Himos Trail -reitit ovat tällä hetkellä verrattain kuivat, joten reissusta on mahdollisuus selvitä kuivin jaloin.

Kokoontuminen ja lähtö yhteislenkille ma 3.8 klo 18.00 Salavantieltä: http://bitly.ws/9dJt

HUOM!Huolehdi käsihygieniasta sekä turvaväleistä yhteislenkillä! Erityisesti juoksun aikana, kun tulee tarve niistää tai sylkäistä, niin tee se turvallisesti muiden juoksijoiden kannalta. Käytä nenäliinaa tai varmista riittävä väli takana ja edellä juoksevaan (vähintään 5m).

Tervetuloa aistimaan Himos Trail -tunnelmaa jo ennen varsinaista päätapahtumaa! Himos Trail -tapahtumaan löytyy vielä vapaata tilaa kaikille matkoille, mutta ilmoittaudu ripeästi. Osallistujamäärä on rajattu matkakohtaisesti ja vapaat paikat hupenevat vauhdilla:

https://www.himostrail.fi/ilmoittautuminen/

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal