HUOM! Tämän viikon rasteilla kartan mittakaava on poikkeuksellisesti kaikilla radoilla 1:10 000, joten luuppi kannattaa ottaa mukaan erityisesti vaikeammille radoille.

JS-Rastit siirtyvät tällä viikolla piirun verran kohti länttä viime viikon rastien naapurikartalle. Tapahtumakeskuksena toimii Juokslahden koulu, jonne opastetaan Jämsän suunnasta Jyväskyläntien (VT9) ja Niemenkyläntien risteyksestä, sekä Jämsänkosken suunnasta Juokslahdentien ja Niemenkyläntien risteyksestä. Tarjolla on Silvastin Heikin ratamestaroimat monipuolisia suunnistustehtäviä kaikentasoisille tarjoavat radat monimuotoisessa maastossa. Pienimmille suunnistajille on myös rastireitti.

Rasteilla jatkuu aikuisten ja lasten Sinetti-suunnistuskoulut klo 18.00. Metsään pääsee klo 17-19 välisenä aikana ja metsästä oltava pois klo 20.30. Tällä kertaa kuntorasti-isäntänä toimii Keskimaa. Keskimaa kannustaa lapsia ja nuoria hyvän harrastuksen pariin. Se tarjoaa kaikille alle 20-vuotiaille lapsille ja nuorille maksuttoman suunnistuskerran näillä kuntorasteilla!

Ratamestariryhmä toivottaa kaikki tervetulleeksi nauttimaan loppukesän luonnosta monipuolisten suunnistustehtävien parissa.
Tapahtumapaikka kartalla

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal