Hervoton lähestyy ja jotta jännitys tässä odotellessa ei aivan tappiin asti nousisi ja mahakin pysyisi aisoissa, niin seuraavassa ehkä mieltä rauhoittavaa tietoa mahdollisesti ilmestyviä varsinaisia kilpailuohjeita odotellessa.

Seuraa tämän uutisen päivittymistä. Lisää tietoa valunee pikkuhiljaa tapahtuman lähentyessä.

Kisakeskus

rakentuu Särkijärven kuntotalolle - ovet avautuvat klo 10.00. Koska innokkaimmat ovat paikalla jo klo 06, niin aamuverkat on syytä tehdä Moiskalantien kävely-/pyörätiellä ja mielellään Jämsän suuntaan. 

Maasto ja kartat

Kuten kuntorasteilla käyneet ovat huomanneet, Särkijärven pohjoispuolen maastossa on tehty kaikenlaista suunnistajan menoa haittaavaa toimintaa. Tätä ei pidä kuitenkaan säikähtää, sillä ratamestari on tehnyt kaikkensa, jotta maaston hyvät alueet saataisiin kierrettyä - vai miten se nyt menikään. Tiedossa on ja pitkästä aikaa varsinaista polkujuoksujuhlaa ilman turhia ja väärin ymmärrettäviä opasteita. Tämä on loikottajien taivas. Jotta homma ei kuitenkaan menisi liian mukavaksi, rastipisteiden joukossa on muutama varsinainen helmi, jotka toivottavasti muistuttavat, että nyt suunnistetaan. 

Vanhoja karttoja on kyselty, mutta mitään antiikkista ei ole tarjolla noista metsänhoidollisista syistä johtuen. Jotakin spesiaalia kuitenkin on yritetty kehitellä. Kartta tai kartat eivät missään nimessä ole ajantasaisia - käyrät ovat onneksi jotakin sinnepäin. 

Huolto

Kaikilla radoilla on juomarasti tai kaksi ja pisimmällä jopa kolme - tarjoilusta vastaa Kollinmäen Hervottomat. Tarjolla vettä ja urheilujuomaa (Sportyfeel) sekä pientä naposteltavaa. Naposteltavat tarjoillaan joko kuorineen itse pöydältä ottaen tai kauhalla käteen tarjoiltuna riippuen tuotteesta.

Radat ja sarjat

Alla tieto radoista. Sunnuntainen maastokäynti poiki hieman säätöä sekä Mahtiin että Lauantai kevyeen.

Rata km Rastit
Huippu n. 3,2 8
Lauantain kevyt / Höpöttäjät n. 7,1 13
Tiukka / Tosi Höpöttäjät n. 12,1 20
Mahti n. 17,4 29

 

Parisarjaa on kyselty ja kyllä - nyt se on mahdollista vai vieläpä kahdella eri radalla: 

Höpöttäjät kiertävät Lauantain kevyen ja 

Tosi höpöttäjät (joilla juttua riittää) Tiukan.

Varsinkin pidemmällä radalla (jota ehdottomasti suosittelen) ehtii tarinoimaan ilman pelkoa, että aika loppuisi kesken.

Lähtö

Emit-korttien sisääluku aloitetaan mahd. pian klo 10 jälkeen ja sisäänluku päättyy n. klo 10.45 - lähtöön siirrytään klo 10.50. Jos siirtyminen onnistuu, lähtö on n. klo 11.00 tai jotakin. Yhteislähtöä pukkaa.

Palkinnot

Palkinnotkin sarjojen nopeimmille miehille ja naisille meillä on.

Ilmoittautuminen -->  tästä. Osallistumismaksu on 18 € aina 1.10. asti. Tämän jälkeen hinta on 25 €. 

Ilmoittautuneet löytyvät tästä.

Tervetuloa mukaan hervottomaan menoon!!

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal