Jämsän Seutu -kuntorastikausi päätetään kauden huipennusrasteilla pyhäinpäivänä 31.10. Ylimääräisenä ohjelmanumerona ilmoille tempaistaan kaikille kauden aikana JS-rasteille osallistuneille ja/tai niiden järjestelyihin osallistuneille avoimet, maksuttomat kauden päättäjäisrastit.

Tapahtumapaikkana on Metsäoppilaitos Jämsänkoskella. Tarkemmin ottaen sen viereinen nuotiopaikka. Autot voi parkkeerata metsäoppilaitoken parkkipaikoille. Suunnistaminen tapahtuu metsäoppilaitoken pohjoispuolen lähimetsissä Toijalanrannan suuntaan ja pisimmillään Rasuanniemeen saakka. Jos on kesän aikaan välillä suunnitettu ns. työmiehen maastoissa, on nyt tarjolla päätösrasteille sopivasti kermat kakun päältä. Pelkkää liikuntanautintoa hyväkulkuisilla kankailla ja monilta osin kivettömiä poluilla. Nyt varmistetaan talven ajalle hienot, tuoreimmat suunistuselämykset! 

Päätösrastit suunnistetaan ilman paineita. Ajanottoa ei ole, eikä Emittejä ei tarvita, kun kapuloita ei viedä metsään. Rastiliput toki löytyvät! Ratoja on kaikkiaan neljä ja ne kaikki ovat suunnituksellisesti helppoja. Ratapituudet 9,1 km, 6,5 km, 4.1 km ja 2,6 km. 

Seuratoimintavaliokunta on tutusti menossa mukana ja järjestää jälkispeukaaliota vauhdittamaan pientä tarjoilua. Varaa siis suunnistuksen jälkeiseen aikaan lämmintä päälle, niin voit viettää hiukan aikaa kesän kokemuksia kerraten. 

Suunnistamaan pääsee kello 10-11:30 välisenä aikana. Maali suljetaan kello 13:00.

Älä siis kiirehdi suunnistustamineiden laittamista varaston peränurkkaan - niitä tarvitaan vielä.

Ps. Jo sinulla on kaveri, joka on ihmetellyt, mikä ihme vetää torstaisin rasteille - värvää hänetkin tällä kertaa mukaan. Nyt on suuri vaara, että lajin hienous vetää pikkusormensta antaneen pidemmäksikin aikaa mukaansa!

 

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal