No niin hyvät suunnistajat, vuoden kiertoa voidaan miettiä monella tavalla ja yksi niistä on kortteli-cupin alkaminen. Vuosi on edellisesti avauksesta vierähtänyt ja moni on jo varmaan kärsinyt odottajan pitkästä ajasta. Mutta nyt se siis jälleen alkaa. 

Ratamestari on suunnitellut kisamaastoon sellaisen karusellin, että joku varmaan ihmettelee, että onko Himokselle tullut Suomen Tivoli tai peräti Sirkus Sariola. Ja aikamoinen sirkushan siitä syntyy, kun innokkaat korttelistit päästetään liki vuoden piinasta karttakourassa viilettämään pitkin karttaan merkittyä viitoitusta. 

Karusellia on siis tiedossa ja joillekin saattaa sen seurauksena iskeä paniikki, että kuinka tästä oikein pääsee pois. Mutta eipä hätää - tähän on olemassa Ikea-tyyppinen ratkaisu eli seuraamalla opastusta suunnistaja huomaa yhtäkkiä olevansa loppusuoralla matkalla maaliin. Eli kärsivällisesti kieputtimen läpi vain ja hyvää syntyy. 

Tällä hetkellä kunkku-sarjan ratapituus on n. 3,8 km ja avoimen n. 2,3 km, mutta pientä säätöä vielä ilmassa.

Rasteilla on lippu ja joillakin leimasimet, joten emitit mukaan. Emitit luetaan tulospalvelluun ennen starttia. Koska ratamestari on aamun torkku, ensimmäinen tai ensimmäiset suunnistajat pääsevät matkaan klo 11.00 ja siitä sitten 15 sekunnin välein. Lähtöjärjestys vedetään hatusta. 

Korttelikeskus rakentuu Länsi-Himoksen juurelle ja autot jätetään parkkiin tänne. Kaikenlainen lämmittely ja verrrrkkaaminen tehdään Keski- ja Pohjois-Himoksen suuntaan. 

Sääennuste lupailee nykyisen kaltaisen säätyypin jatkuvan ja kun maastopätkiäkään ei juurikaan ole tiedossa, lienee tennaripuolella jokin välikelin ratkaisu ihan paseli. 

Tervetuloa Himoksen karuselliin. 

P.S. Mitä tekemistä oheisella kuvalla on Himos-karusellin kanssa, se selviää kortteli-cupin avauksessa.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal