Seuran sivut ovat vihdoin kokeneet pienen julkisivu -ja erittäin suuren konehuoneremontin. Nykyajan vaatimusten mukaisesti sivusto istuu sisällönhallintajärjestelmän päällä, jolla sisällön ylläpito on toivottavasti niin helppoa että uutta sisältöä päivitetään hieman aktiivisemmin kuin vanhalle sivustolle. Sisällönhallintajärjestelmänä toimii avoimeen lähdekoodiin perustuva ilmainen Drupal, joka on helppokäyttöinen mutta monipuolinen järjestelmä. Samaa järjestelmää käyttävät mm. YLE, NASA ja ViPa.

Uudistuksen myötä seuran jäsenillä on mahdollisuus rekisteröityä sivustolle oikean yläkulman "luo uusi käyttäjätili" -linkistä. Rekisteröityneet jäsenet näkevät jäsenille tarkoitettua sisältöä ja linkkejä, pääsevät käyttämään keskustelupalstaa, sekä voivat kirjoittaa uutisia ja lisätä tapahtumia tapahtumakalenteriin. Myös tapahtumiin ilmoittautuminen kalenterin kautta on kirjautuneille jäsenille mahdollista jos tapahtuman lisääjä on aktivoinut ilmoittautumismahdollisuuden. Eli rekisteröityminen ehdottomasti kannattaa. Kannattaa huomioida, että ylläpidon tulee vahvistaa rekisteröityminen, mikä näin huoparastien järjestelyn aikaan voi viedä jonkin aikaa. Eli malttia.

Sivustolla on vielä monta pientä juttua tehtävänä, mm. joitain kielistyksiä sekä suorituskykyyn ja ulkoasuun liittyviä korjailuja. Isommista ongelmista kannattaa ilmoittaa (kohta toivottavasti eläkkeelle siirtyvälle) ylläpidolle.

Toim. huom. Sivuston julkaisu ajoittuu juuri sopivasti huopatossurastien aikaan, joten katsotaan saako yksi vuoden suurimmista käyttäjäruuhkista palvelimet polvilleen heti kättelyssä. Oiva testi siis... Malttia tässäkin jos ongelmia ilmenee.

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal