Seuraavia vaiheita tarkkaan noudattamalla rekisteröidyt sivuston käyttäjäksi ja pääset mm. jäsensivuille, keskustelupalstalle ja näet linkin chattiin ja ilmoittautumisohjelmaan.

1. Paina sivuston oikeassa yläkulmassa kirjaudu sisään-napin alta "Rekisteröidy käyttäjäksi" -linkkiä alla olevien kuvien mukaisesti

Siis "Rekisteröidy käyttäjäksi"-linkkiä. "Salasana unohtunut" -linkki on tarkoitettu painettavaksi vain, jos olet rekisteröitymisen jälkeen unohtanut salasanasi ja haluat uuden salasanan sähköpostiisi.

 

 

 

 

2. Kirjoita itse valitsemasi käyttäjätunnus "Käyttäjätunnus" -kenttään ja sähköpostiosoitteesi "Sähköpostiosoite -kenttään. Tähän osoitteeseen lähetetään rekisteröitymiseen liittyvät sähköpostit. Kirjoita vielä etu- ja sukunimesi "Koko nimi" kenttään. Nimeä käytetään jotta voidaan varmistaa, että olet seuran jäsen. Lisäksi antamasi nimi näkyy uutisen kirjoittajan nimenä jos kirjoitat uutisia seuran sivuille. Paina rekisteröidy käyttäjäksi -nappia sivun alalaidasta (syöttämiesi tietojen alla)

3. Antamaasi sähköpostiin lähetetään alla olevan mallin mukainen sähköposti. Eli odota että ylläpito käsittelee rekisteröitymisesi.

Malli:

heikkihepokatti,

Kiitos kun rekisteröidyit Jämsän Retki-Veikot -sivustolle.
Rekisteröitymisesi odottaa parhaillaan ylläpitäjän hyväksyntää. Kun se
on hyväksytty, saat postia jossa kerrotaan kuinka voit kirjautua sisään,
vaihtaa salasanaa ja muita yksityiskohtia.

-- Sivuston Jämsän Retki-Veikot ylläpito

 

4. Kun ylläpito on hyväksynyt rekisteröitymisesi, saat alla olevan mallin mukaisen sähköpostin. Mene sähköpostin ohjeita noudattaen ylimmän linkin osoitteeseen osoitteeseen:

heikkihepokatti,

Käyttäjätilisi Jämsän Retki-Veikot -sivustolla on aktivoitu.

Voit kirjautua sisään klikkaamalla tätä linkkiä tai kopioimalla sen
selaimeesi:

http://jrv.fi/drupal/user/reset/36/1236438746/49d78b1a88c024dff2f396995bc99b34

Tämä on kertakäyttöinen kirjautumislinkki, joten se ei toimi toista
kertaa.

Kirjauduttuasi sinut ohjataan http://jrv.fi/drupal/user/36/edit -sivulle,
jossa voit vaihtaa salasanasi.

Kun olet vaihtanut salasanasi, voit jatkossa kirjautua sisään
http://jrv.fi/user -sivulla käyttämällä seuraavaa tunnusta:

käyttäjänimi: heikkihepokatti

5. Paina kirjaudu sisään -nappia alla olevan kuvan mukaisesti. Jos tässä vaiheessa käyttämäsi internet-selain ehdottaa salasanan tallentamista, älä anna tallentaa!

6. Syötä itse valitsemasi salasana salasanakenttään, ja väärinkirjoituksen välttämiseksi vielä toiseen kertaan sen alla olevaan kenttään. Jos saat punaisella taustalla olevan ilmoituksen, että salasanan vahvuus on matala, ei siitä tarvitse välittää. Riittää, että "salasana" ja "vahvista salasana" -kenttiin on kirjoitettu samat salasanat.

6.  Paina "Tallenna" -nappia sivun alalaidasta.

 

Jos näilläkään ohjeilla et onnistu, ota yhteyttä yllapito@jrv.fi

 


 

JRV:N KANSSA YHTEISTYÖSSÄ:

 


 


 

 


JÄMSÄ

Powered By Drupal